2011 m. kovo 8 d., antradienis

Nostalgija gumai “Love is…”

Man patinka kioskeliai. Vaikystėje prilipdavome prie stiklo ir išsižioję rinkdavomės, kurį saldainį ar ledinuką pirkti. Skaičiuodavome centus ir leisdavome juos tiems skanėstams. Tos moteriškės, sėdinčios kioskelyje atrodydavo visagalės ir paslaptingos. Tik jos žinojo, kad mes pirksime gumą “Love is…”, kad godžiai rinksimės dar vieną “Chupa-Chups” ar maišelį saulėgrąžų. Niekučiai ir saldainiai - kol esi mažas, jie yra didžiausias turtas.

Užaugome. Senuosius kioskelius iškeitėme į spaudos kioskus, kuriuose dažnai perkame viešojo transporto talonėlius. Ar dar kas atsimena, kad Vilniuje buvo skirtingi autobusų ir troleibusų talonėliai? Per dešimtmetį viskas pasikeitė: dabar spaudos kioske gali nusipirkti laikraštį, išsiųsti atvirutę tetai, papildyti telefono sąskaitą, apmokėti komunalinius mokesčius, išgerti puodelį karštos kavos ir net nusipirkti higienos reikmenų. Atrodo, rasi kioskuose viską - čia leidinių meka, kurioje galima nusipirkti visko nenumatytiems gyvenimo atvejams. Ir gumos, žinoma, tik nebėra tos rožinės mūsų pamėgtosios “Love is…”…

Pavasarį pradedame geromis žiniomis - nuo kovo 1 d. visuose “Lietuvos spauda” kioskuose ir “R-kiosk” parduotuvėse rinkdamiesi kasdieninius pirkinius, kaip mėgstamą žurnalą ar glaistytų sausainių, galite įsigyti ESET antivirusinę. Mieloji kasininkė, kuri kiekvieną mėnesį papildo jūsų nuolatinį bilietą, galės jums atspausdinti čekį su ESET licencijos kodu. Paprasta, ar ne?

Galite rinktis iš “ESET NOD32 Antivirus 4″ arba “ESET Smart Security 4″. “Lietuvos spauda” kioskuose galima įsigyti 3 mėn. licenciją dviem kompiuteriams ir 1 metų licencijas 2, 3 arba 5 kompiuteriams, taip pat atnaujinimo licencijas metams. ESET antivirusinių ieškokite visuose 274 „Lietuvos spauda“ kioskuose ir 29 „R-kiosk“ parduotuvėse visoje Lietuvoje. O jei dar esate neapsisprendę kokią antivirusinę programą norite naudoti, pasinaudokite bandyminėmis ESET programomis, kurios galios vieną mėnesį. Nemokama antivirusinė programa parsisiunčiama iš tinklalapio www.nod.lt.

Tikiuosi, kad apsaugos savo kompiuteriui įsigijimas taps tokiu paprastu reiškiniu, kaip nusipirkti vienkartinių nosinaičių bėgančiai nosiai ar tos pačios gumos. Gaila, nerandu tos mūsų “Love is…” Gal kas matėte, kur jos nusipirkti? :)

Šaltinis: www.nod.lt/

2011 m. kovo 2 d., trečiadienis

„Computer Bild Lietuva“ skaitytojai: ESET saugumo sprendimai - geriausi

Pasaulinės saugumo sprendimų kūrėjos ESET programa „NOD32 Antivirus“ – geriausia kompiuterio apsaugos priemonė, t.y. antivirusinė programa. Informacinių technologijų naujienų ir aktualijų žurnalo „Computer Bild Lietuva“ vykdytuose rinkimuose „Auksinis kompiuteris 2010” balsavę skaitytojai „ESET NOD32 Antivirus“ išrinko geriausia kompiuterio apsaugos programų kategorijoje.
Keturis mėnesius trukusiuose rinkimuose buvo atiduota daugiau nei 33 tūkstančiai balsų. „Computer Bild Lietuva“ skaitytojai rinko geriausius 2010 metų kompiuterių įrangos gamintojus, interneto svetaines ir paslaugų tiekėjus.
„Žurnalo skaitytojų, o tuo pačiu – ir mūsų klientų įvertinimas labai svarbus. Besidomintieji technologijomis įvertino ESET siūlomas visapusės apsaugos galimybes, kurios užkerta kelią ne tik jau žinomiems pavojams, bet ir visiškai naujoms grėsmėms,“ - sako ESET saugumo sprendimams šalyje atstovaujančios bendrovės „NOD Baltic“ vadovas Tomas Parnarauskas.
Pasak T. Parnarausko, naudotojų lūkesčių turėtų nenuvilti ir šiais metais pasirodysiančios naujos „ESET NOD32 Antivirus” bei „ESET Smart Security” versijos.
„Computer Bild Lietuva“ skaitytojai skirti savo balsą jų manymų geriausiems produktams ir sprendimams galėjo apsilankę žurnalo tinklalapyje.
„Tokio tipo, plačiosios auditorijos pasirinkimą ir nuomonę, atspindinčių rinkimų rezultatai itin vertinami visame pasaulyje. Būtent vadinamasis „liaudies balsas“ yra puikus lakmuso lapelis, gamintojams ir paslaugų tiekėjams parodantis rinkos situaciją, visuomenės poziciją produkcijos atžvilgiu“, - pasakoja „Computer Bild Lietuva“ vyriausias redaktorius Audrius Radzevičius.
„Auksinio kompiuterio“ rinkimai Lietuvoje organizuojami ketvirtą kartą. Iniciatyvą planuojama tęsti ir 2011 metais.



Šaltinis: www.nod.lt